Прикажувам 145–153 од 153 резултати

ПИРОЌАНАЦ

www.dolnaobleka.mk
(продавница за долна облека)

Продавница за машка и женска долна облека.

✔ Е-commerce за услужни бизниси;

АПОСТОЛСКА | АЛЕКСАНДРОВСКИ И ПАРТНЕРИ

www.businesslaw.mk
(адвокатско друштво)

Апостолска Александровски и партнери е модерна, корпоративна адвокатска фирма со целосни услуги во Северна Македонија. Имајќи нов пристап кон обезбедувањето правни услуги, Апостолска Александровски и партнери нуди услуги фокусирани на клиентите во клучните области на правото што имаат значајно влијание врз работењето на бизнисите што работат во Северна Македонија.

✔ Функционалности за блог статии;

МАКСИМИЛИЈАН

www.maximilian.edu.mk
(приватно училиште)

Максимилијан е приватно, основно и средно училиште кое нуди предучилишна, основна и гимназиска програма, како и професионални преведувачки услуги.

✔ Premium пакет ;
✔ Функционалности за блог статии;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;
✔ Мултијазичен сајт ( македонски и англиски јазик);

Цветна порака

www.cvetnaporaka.mk

(цвеќарница)

Цветна Порака е e-commerce продавница која нуди едноставно и сигурно онлајн купување на цвеќиња и букети за сите пригоди.

✔ Е-commerce за услужни бизниси;

БРОЛИНС

www.brolins.mk

(осигурително друштво)