Се прикажуваат сите 2 резултати

МАКСИМИЛИЈАН

www.maximilian.edu.mk
(приватно училиште)

Максимилијан е приватно, основно и средно училиште кое нуди предучилишна, основна и гимназиска програма, како и професионални преведувачки услуги.

✔ Premium пакет ;
✔ Функционалности за блог статии;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;
✔ Мултијазичен сајт ( македонски и англиски јазик);