ШТО ДОБИВАШ

Современа веб страна

Алатки за дигитален маркетинг

Онлајн продавница

365 дена поддршка

ВЕБ СТРАНА И ОНЛАЈН ПРИСУСТВО

Денес, голем дел од потрошувачите користат интернет за да најдат производ или услуга. Го наоѓаат ли и твојот бизнис? Со InOne ги добиваш сите алатки за ефикасна интернет промоција на твојот бизнис, производи и услуги

 • Современа и респонзивна веб страна што те издвојува од конкурентите, а твоите производи се достапни до купувачите - секогаш и секаде;

 • Олеснува менаџирање на Facebook и останати социјални мрежи преку една апликација, за промоција и постојан контакт со клиентите;

 • Висок ранг на резултати на Google пребарувања како и промоција на твојата фирма и производи преку Google My Business ;

 • Едноставна и брза директна комуникација до сите твои контакти од едно место – промоции, попусти и купони на личен емаил на купувачите.

ОНЛАЈН ПРОДАЖБА ECOMMERCE

Интернет продажбата постојано расте – отвори ја и ти твојата онлајн продавница. InOne ти овозможува зголемена, побрза и поедноставна продажба преку

 • Детален каталог со сите информации за твоите производи и услуги на твојата нова веб страна;

 • Онлајн резервации, барања за понуди и нарачки на твојата веб страна;

 • Централно место (една апликација) за следење на сите пораки од купувачите (на емаил, веб страна или Facebook профил);

 • Целосен e-commerce систем – онлајн нарачки и плаќања преку интеграција со сите платежни системи за е-трговија во Македонија;

МАРКЕТИНГ И МЕНАЏМЕНТ НА КЛИЕНТИ

Над 1 милион Македонци се “на” Facebook - имајте максимални резултати од промоцијата кон нив! Со InOne имаш повеќе време за водење на твојот бизнис и многу помали маркетинг трошоци:

 • Постирање и поставување на кампањи на социјални мрежи (Facebook, Instagram, Messanger, LinkedIn, Google Ads), со вклучена можност за сетирање на автоматизирана chat комуникација;

 • Со CRM (систем за менаџмент на клиенти) лесно и самостојно реализираш продажни кампањи – на пр. емаил промоција на акции и попусти до сите контакти на купувачи;

 • Користиш само една апликација за реализација на целокупниот маркетинг и анализа на резултатите, како и сите барања за понуди и прашања преку емаил, веб или Facebook - на едно место.

ГЛОБАЛНА ПЛАТФОРМА СО ВКЛУЧЕН ХОСТИНГ И ПОДДРШКА

Современа технологија со врвни перформанси за изработка на веб страни, со гарaнтирана безбедност и стабилност.

 • Хостирање, одржување, редовни надградби и подобрувања вклучени во цената;

 • Имаш целосна поддршка од InOne тимот – обуки за користење, консалтинг, помош во дизајн и постојана техничка поддршка;

 • Сето ова го добиваш по цена прифатлива за твојот бизнис и твоите потреби. Цените започнуваат од само 15 евра месечно.