ПОВЕЌЕ КУПУВАЧИ
со интернет маркетинг
 
ПОДОБРИ РЕЗУЛТАТИ
со онлајн продажба
 
 
 
 
 
 
Целосен дигитален маркетинг што му е потребен на твојот бизнис, на едно место.
Едно решение, многу предности!
 
 
Онлајн присуство и маркетинг - InOne.mk
 
Ефективна промоција
на фирмата и производите
 
 
 
Онлајн продажба - InOne.mk
 
Поблиску до купувачите
и побрзо до продажба
 
 
 
Менаџмент на маркетинг и клиенти - InOne.mk
 
Заштеда на време и пари,
со едноставно користење
 
 
 
 
 
 

Што е INONE?

 
InOne е единствено целосно решение за успешен онлајн маркетинг и продажба на твојот бизнис и производи. Обезбедува напредна веб страна, објави на социјални мрежи, емаил кампањи и онлајн продавница. Прилагодлив е на потребите на твојот бизнис, и се користи брзо и едноставно, преку само една апликација.

Со InOne твојата фирма е поблиску до купувачите, се издвојува од конкурентите, и ги подобрува продажните резултати.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што добиваш со INONE?

 
 
 
Веб страна - InOne.mk
 
Современа веб страна
 
 
 
 
 
SEO, Google My Business
 
Висок Google ранг (SEO)
+ Google My Business
 
 
 
 
 
Рекламирање на социјални мрежи
 
Рекламирање преку
социјални мрежи
 
 
 
 
 
Емаил маркетинг, CRM
 
Директен и емаил
маркетинг (CRM)
 
 
 
 
 
Онлајн продавница - InOne.mk
 
Онлајн продавница
(каталог, резервации, понуди)
 
 
 
 
 
 
 

Нашите клиенти за нас

 
 
 
 
 

ПАКЕТИ

 

Избери што најмногу одговара на твојот бизнис

 
 
 

start

 
Пакет Start - InOne.mk
 

€180

 
+ ддв, годишно
 
За онлајн промоција на мали бизниси: веб страна + Google промоција + рекламирање на Facebook
 
+ 100€ + ддв, годишно – модул за продажба
(e-commerce)
 
 
 
 
 
 

Professional

 
Пакет Professional - InOne.mk
 

€360

 
+ ддв, годишно
 
За бизниси со напреден онлајн маркетинг: продажна веб страна + Google промоција + рекламирање на сите социјални мрежи + CRM + онлајн резервации/понуди + техничка поддршка
 
+ 100€ + ддв, годишно – модул за продажба
(e-commerce)
 
 
 
 
 
 
 

premium

 
Пакет Premium - InOne.mk
 

€540

 
+ ддв, годишно
 
Целосни услуги за онлајн промоција и продажба: сите можности за онлајн рекламирање + детална техничка поддршка
 
+ 100€ + ддв, годишно – модул за продажба
(e-commerce)
 
 
 
 
 
 
Не пропуштај попуст од €140 – бесплатен виртуелен POS терминал и одржување!
Само со InOne!
 
 
 
Искористи ги оптималните можности за дигитален маркетинг
– не им ги препуштај купувачите на конкурентите.
Разговарај со нашиот тим и најди најдобро решение за твојот бизнис.
 
 
 

Добивај новости од InOne!

 
Остави ја твојата email адреса:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
InOne.mk