Се прикажуваат сите 11 резултати

БАКАЛНИЦА

www.bakalnica.net
(е-продавница за храна)

Бакалница е е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

✔ Professional пакет;
✔ Функционалности за блог статии;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;

СЛАТКАРНИЦА КРИН

www.slatkarnicakrin.mk
(слаткарница)

Производство на домашни и европски слатки и торти со врвен квалитет како и поризводсство на пецива со врвен квалитет, домашни пити, лиснато тесто, кифлички, варени гевречиња и многу други солени и слатки работи.

✔ Premium пакет;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;