Прикажувам 133–144 од 153 резултати

Керамика Пер-Дис

КЕРАМИКА ПЕР ДИС

(изработка на бањи)

ВОД-ВАР ИНЖЕНЕРИНГ

www.vodvarinzenering.mk

(водоводни и канализациони мрежи)

АКВАТИКА

www.aquatika.mk
(вода – производство)

ЕУРО СТЕП

www.europeanstep.mk
(консалтинг)

Еуростеп е компанија која лесно се прилагодува на денешните потреби на приватни лица и компании каде што им гарантира највисок квалитет, безбедност и поддршка со нивните услуги.

✔ Professional пакет;

ВЕКИ ГРАДБА

www.vekigradba.mk
(градежништво)

Веки Градба друшто за производство, градежништво и услуги.

✔ Start пакет ;
✔ Единечна веб страна

КОНКРИТ КО

www.concrete.mk
(градежни фирми и претпријатија)

Градежна фирма со долгогодишно локално и национално градежно искуство со репутација за испорака на големи и уникатни проекти.

✔ Professional пакет;
✔ Мултијазичен сајт ( македонски, англиски и албански јазик);

БУРСА МОБИЉЕ

www.bursamobilje.mk
(мебел)

Продажба на мебел кои нуди голем избор на прозиводи од спални, детски и дневни соби како и мебел за деловен простор.

✔ Start пакет;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;
✔ Мултијазичен сајт ( албански и македонски јазик);

БАКАЛНИЦА

www.bakalnica.net
(е-продавница за храна)

Бакалница е е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

✔ Professional пакет;
✔ Функционалности за блог статии;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;

ТRENDITIONAL HOUSE

www.trenditionalhouse.mk
(ресторан)

Ресторан со традиционална храна и други производи.

✔ Start пакет ;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;

КРИН

www.slatkarnicakrin.mk
(слаткарница)

Производство на домашни и европски слатки и торти со врвен квалитет како и поризводсство на пецива со врвен квалитет, домашни пити, лиснато тесто, кифлички, варени гевречиња и многу други солени и слатки работи.

✔ Premium пакет;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;

РОЛО ЈАН АН

www.roletni-jan-an.mk/
(завеси / ролетни / комарници)

Изработка и монтажа на завеси, ролетни и комарници.

✔ Start пакет
✔ Галерија со фотографии