Пакети

ИЗБЕРИ ПАКЕТ

 ШТО НАЈМНОГУ ОДГОВАРА НА ТВОЈОТ БИЗНИС

Start

За онлајн ПРИСУСТВО НА МАЛИ БИЗНИСИ
230 Годишно
 • 1 страница
 • Контакт менаџер (200)
 • Промени во содржина
 • Техничка поддршка

PROFESSIONAL

За бизниси со напреден
онлајн маркетинг
470 Годишно
 • 5 страници
 • Контакт менаџер (500)
 • Промени во содржина
 • Промени во дизајн
 • Календар за резервација
 • Доделен акаунт менаџер
 • Техничка поддршка
ПОПУЛАРЕН

PREMIUM

Целосна услуга за онлајн промоција и продажба со вклучена техничка поддршка
ПОНУДА Custom-made
 • Custom-made веб страна
 • Контакт менаџер (без лимит)
 • Промени во содржина
 • Промени во дизајн
 • Доделен акаунт менаџер
 • Техничка поддршка
ФункционалностSTARTPROFESSIONALPREMIUM
Веб страна со вклучен дизајн (респонзивна и SEO оптимизирана)1 страница5 страници10 страници
Доделен акаунт менаџер
Галерија со фотографии12 фотографии24 фотографии60 фотографии
Видео1 видео3 видеа5 видеа
Мапа од локација1 мапа3 мапи5 мапи
Календар за резервација на ресурси (вработени, простории)123
Контакт менаџер200 контакти500 контактинеограничен број на контакти
Обука и техничка поддршка
Емаил поддршка
во работно време (8-16 ч.)

+ телефонска поддршка

+ телефонска поддршка
Преглед на перформанси
панел со клучни индикатори за перформансите (KPIs)
Промени во содржината1 час годишно
(вредност 10 €)
5 часа годишно
(вредност од 50 €)
10 часа годишно
(вредност од 100 €)
Промени во дизајн5 часа годишно
(вредност од 75 €)
10 часа годишно
(вредност од 150 €)
Цена (без ДДВ), годишно230 €470 €Согласно спецификација
Модул за продажба (E-COMMERCE) со вклучена интеграција со сите македонски банкидо 5 производи
+ 100 € + ддв,
годишно
до 50 производи
+ 100 € + ддв,
годишно
неограничен број на производи