За нас

INONE.MK

Сè на едно место – користен од над 350 мали и средни фирми од Македонија

По успешно лансирање на брендовите Златна книга и MarketKonekt на пазарот во Македонија го воведуваме InOne - клауд софтвер кој обединува дигитални маркетинг услуги неопходни за современо работење и продажба на секоја фирма. InOne е комплетно прилагоден на потребите на Македонските компании и е резултат на тимска работа на 25 вработени во Р3 Инфомедиа.

Покрај продажба и обука, обезбедуваме и долгорочна поддршка на нашите клиенти за успешно користење на сите функционалности.

Ние вработените во Р3 Инфомедиа во моментов реализираме маркетинг услуги за повеќе од 1200 мали и средни фирми од Македонија, и им помагаме да дојдат до повеќе купувачи и да ја зголемат продажбата.