Facebook VS веб страна: Што е подобро за вашето онлајн присуство?

Социјалните медиуми во последните години станаа составен дел од нашето секојднев...

[Интервју] Владимир Вецовски, Р3 Инфомедиа: Бизнисите кои на време ќе ја разберат потребата од дигитализација на нивните бизнис процеси ќе успеат да преживеат и да растат

Во кратко интервју Владимир Вецовски кој е основач на РЗ Инфомедиа ни кажува неш...