Прикажувам 289–300 од 302 резултати

БУРСА МОБИЉЕ

www.bursamobilje.mk
(мебел)

Продажба на мебел кои нуди голем избор на прозиводи од спални, детски и дневни соби како и мебел за деловен простор.

✔ Start пакет;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;
✔ Мултијазичен сајт ( албански и македонски јазик);

БАКАЛНИЦА

www.bakalnica.net
(е-продавница за храна)

Бакалница е е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

✔ Professional пакет;
✔ Функционалности за блог статии;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;

ТRENDITIONAL HOUSE

www.trenditionalhouse.mk
(ресторан)

Ресторан со традиционална храна и други производи.

✔ Start пакет ;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;

КРИН

www.slatkarnicakrin.mk
(слаткарница)

Производство на домашни и европски слатки и торти со врвен квалитет како и поризводсство на пецива со врвен квалитет, домашни пити, лиснато тесто, кифлички, варени гевречиња и многу други солени и слатки работи.

✔ Premium пакет;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;

РОЛО ЈАН АН

www.roletni-jan-an.mk/
(завеси / ролетни / комарници)

Изработка и монтажа на завеси, ролетни и комарници.

✔ Start пакет
✔ Галерија со фотографии

ПИРОЌАНАЦ

www.dolnaobleka.mk
(продавница за долна облека)

Продавница за машка и женска долна облека.

✔ Е-commerce за услужни бизниси;

АПОСТОЛСКА | АЛЕКСАНДРОВСКИ И ПАРТНЕРИ

www.businesslaw.mk
(адвокатско друштво)

Апостолска Александровски и партнери е модерна, корпоративна адвокатска фирма со целосни услуги во Северна Македонија. Имајќи нов пристап кон обезбедувањето правни услуги, Апостолска Александровски и партнери нуди услуги фокусирани на клиентите во клучните области на правото што имаат значајно влијание врз работењето на бизнисите што работат во Северна Македонија.

✔ Функционалности за блог статии;

МАКСИМИЛИЈАН

www.maximilian.edu.mk
(приватно училиште)

Максимилијан е приватно, основно и средно училиште кое нуди предучилишна, основна и гимназиска програма, како и професионални преведувачки услуги.

✔ Premium пакет ;
✔ Функционалности за блог статии;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;
✔ Мултијазичен сајт ( македонски и англиски јазик);

Цветна порака

www.cvetnaporaka.mk

(цвеќарница)

Цветна Порака е e-commerce продавница која нуди едноставно и сигурно онлајн купување на цвеќиња и букети за сите пригоди.

✔ Е-commerce за услужни бизниси;

БРОЛИНС

www.brolins.mk

(осигурително друштво)