Се прикажуваат сите 6 резултати

СЕЛА

www.selegalalliance.com

(адвокатско друштво)

СЛАТКАРНИЦА КРИН

www.slatkarnicakrin.mk
(слаткарница)

Производство на домашни и европски слатки и торти со врвен квалитет како и поризводсство на пецива со врвен квалитет, домашни пити, лиснато тесто, кифлички, варени гевречиња и многу други солени и слатки работи.

✔ Premium пакет;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;

АПОСТОЛСКА | АЛЕКСАНДРОВСКИ И ПАРТНЕРИ

www.businesslaw.mk
(адвокатско друштво)

Апостолска Александровски и партнери е модерна, корпоративна адвокатска фирма со целосни услуги во Северна Македонија. Имајќи нов пристап кон обезбедувањето правни услуги, Апостолска Александровски и партнери нуди услуги фокусирани на клиентите во клучните области на правото што имаат значајно влијание врз работењето на бизнисите што работат во Северна Македонија.

✔ Функционалности за блог статии;

МАКСИМИЛИЈАН

www.maximilian.edu.mk
(приватно училиште)

Максимилијан е приватно, основно и средно училиште кое нуди предучилишна, основна и гимназиска програма, како и професионални преведувачки услуги.

✔ Premium пакет ;
✔ Функционалности за блог статии;
✔ Е-commerce за услужни бизниси;
✔ Мултијазичен сајт ( македонски и англиски јазик);