Blog

2021-ва е, имаш веб страна ?

Традиционалниот начин на комуникација преку печатени материјали полека но сигурно исчезнува. Флаери, брошури, каталози…сега се заменети со веб страна која ја раскажува вашата приказна, го опишува вашиот бизнис, вашите производи и услуги.

Навиките на луѓето се сменија, и доколку во 2021-ва сеуште немате веб страна, секој ден губите нови купувачи и нова продажба.

Тимот на дизајнери во Златна книга креира модерни веб страни кои се:

  • Прилагодливи на паметни телефони
  • Со можност сами да правите изменибез да ви требаат технички предзнаења и
  • Со можност да активираме ваша веб продавница

Пишете ни на ivanas@zk.mk или да се слушнеме на 070 393 004 за прашања или консултација. Разговорот е бесплатен.

Споделете

Прочитајте повеќе статии

5 причини за вложување во Веб Страна
Веб страна

5 причини за вложување во Веб Страна

Во денешното дигитално време, присуството на интернет е клучно за успехот на бизнисите. Една од најважните алатки за постигнување на

Контактирајте не