Добиј модерна веб страна
со дополнителни алатки за
дигитален маркетинг и продажба


 
Направи го првиот чекор! 

 
 
 
 
 
 
 

Постави го твојот бизнис онлајн

 
Сè на една платформа со многу можности за промоција на твоите услуги и производи.
 
 
 
 
 
 
Веб страна
 
Дизајнирана согласно потребите на твојот бизнис
 
 
 
 
 
 
Онлајн продажба
 
Поблиску до купувачите и побрзо до продажба
 
 
 
 
 
 
Mаркетинг и CRM
 
Менаџмент на сите маркетинг канали и клиенти од едно место
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што е InOne?

 
InOne е целосно решение за успешен дигитален маркетинг и продажба на твојите производи и услуги. Обезбедува напредна веб страна, со одличен веб дизајн, опција за онлајн продавница, алатка за објави на социјални мрежи, интернет маркетинг и емаил кампањи.
 
 
 
 
 
 
 
 

Присуство и продажба на Интернет

 
Изработуваме модерна веб страна која ќе овозможи присуство и промоција на твојот бизнис на интернет, со опција за онлајн продажба.
 
 
 
веб дизајн
 
 
 
 
 
дигитален маркетинг
 
 
 

Маркетинг на
сите канали од
едно место

 
Менаџирање и промоција на социјалните мрежи преку интегрирани алатки за лесно и брзо креирање на кампањи на Facebook, LinkedIn, Google и Twitter.
 
 
 
 
 

Управувај со сè
лесно и брзо

 
Биди секогаш и секаде поврзан со сите твои клиенти. Сите барања за понуди и прашања преку емаил, веб или Facebook ги следиш на една апликација.
 
 
 
 
веб страна
 
 
 
 
 
 

Тука сме за тебе, во секој чекор од процесот
- веб дизајн, обука, поддршка -


 
Имаме 15 год. искуство во промоција на локални бизниси и соработка со повеќе од 2,500 фирми од Македонија.
InOne е нов бренд на Р3 Инфомедиа, задно со Златна книга, www.zk.mk и www.marketkonekt.com.
 
 

Дел од наши задоволни клиенти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Глобална платформа
 
Над 300,000 корисници,
мали и среднифирми
од сите континенти.

 
 
 
 
 
 
Локална поддршка
 
Од искусни веб администратори
креативни веб дизајнери
и маркетинг специјалисти.

 
 
 
 
 
 
Вклучен хостинг
 
Одржување, редовни
надградби и подобрувања
вклучени во цената.

 
 
 
 
 
 

Цените почнуваат од 180€ / годишно

 
 
 
 
 
 

Не ги препуштај
потенцијалните клиенти
на конкуренцијата!