За нас

 
 
 
 
По успешно лансирање на брендовите Златна книга и MarketKonekt на пазарот во Македонија го воведуваме InOne - клауд софтвер кој обединува дигитални маркетинг услуги неопходни за современо работење и продажба на секоја фирма. InOne е комплетно прилагоден на потребите на Македонските компании и е резултат на тимска работа на 25 вработени во Р3 Инфомедиа.

Технологија е развиена во Израел и успешно ја користат над 300,000 мали и средни фирми во водечки пазари во Европа, Северна Америка и Азија.

Покрај продажба и обука, обезбедуваме и долгорочна поддршка на нашите клиенти за успешно користење на сите функционалности на софтверот.
Ние вработените во Р3 Инфомедиа во моментов реализираме маркетинг услуги за повеќе од 1200 мали и средни фирми од Македонија, и им помагаме да дојдат до повеќе купувачи и да ја зголемат продажбата.

 

нашиот тим

 
 
 

 
Владимир Вецовски
 
Генерален директор
 
 
 
 
 
 

 
Горан Димитровски
 
Тим лидер
 
 
 
 
 
 

 
Николина Шаговска
 
Веб дизајнер
 
 
 
 
 
 

 
Ана Станоевска
 
Веб дизајнер
 
 
 
 
 
 

 
Дејан Личеноски
 
Графички дизајнер
 
 
 
 
 
 

 
Ивана Сараѓинова
 
Маркетер за социјални медиуми и уредувач на содржина
 
 
 
 
 
 

 
Горјана Стојановиќ
 
Маркетер за социјални медиуми