НАШИ КЛИЕНТИ

 
 
 
 

ПОТРЕБНА ВИ Е ИЗРАБОТКА НА ВЕБ СТРАНА?

 
Сакате веб страна според вашите потреби? Изберете пакет кој најмногу ви одговара
 
 
 
 Максимилијан
 

Максимилијан

 
(училишта - приватни)
 
 
 
 
 
Apostolska Aleksandrovski & Partners
 

Apostolska Aleksandrovski & Partners

 
Адвокатско друштво
 
 
 
 
 
Пироќанац
 

ПИРОЌАНАЦ

 
(долна облека, маици, пижами...)
 
 
 
 
 
Лице в лице
 

Лице в Лице

 
(весник / списание)
 
 
 
 
Лице в лице
 

Роло Јан Ан

 
(завеси / ролетни / комарници)
 
 
 
 
Крин слаткарница
 

Крин

 
(слаткарница)
 
 
 
 
 
Trenditional House
 

TRENDITIONAL HOUSE

 
(ресторан)
 
 
 
 
 
Пироќанац
 

линкести

 
(продажба на машка облека)
 
 
 
 
 
Бакалница
 

Бакалница

 
(е-продавница за храна)
 
 
 
 
 
Fresh Fruit
 

Fresh Fruit

 
(продажба на овошје и зеленчук)
 
 
 
 
 
Бурса мобиље
 

Бурса мобиље

 
(мебел)
 
 
 
 
 
конкрит
 

Конкрит Ко

 
(градежни фирми и претпријатија)
 
 
 
 
 
vekigradba.mk
 
 

ВЕКИ градба

 
(градежништво)
 
 
 
 
Еуро Степ
 

Еуро Степ

 
(консалтинг)
 
 
 
 
 
АКВАТИКА
 

Акватика

 
(вода - производство)
 
 
 
 
 
Млекара Маврово
 

Млекара Маврово

 
(млеко и млечни производи)
 
 
 
 
 
Riskovski
 

Riskovski Law Office

 
(Civil & Commercial Laws)
 
 
 
 
 
Ак Ма-Савиќ ДООЕЛ
 

Ал Ма-Савиќ

 
(производството и трговија на овошје и зеленчук)
 
 
 
 
 
Орбита транс
 

Орбита транс

 
(превоз (транспорт) и превозни услуги)
 
 
 
 
 
Ситра Инженеринг
 

Ситра Инженеринг

 
(греење - инженеринг и изведба)
 
 
 
 
 
Топол Дом
 

Топол Дом

 
(парно греење, соларни системи и колектори)
 
 
 
 
 
бланима
 

Бланима

 
(мебел - продавници и салони)
 
 
 
 
 
Amai Design
 

Amai Design

 
(мебел - продавници и салони)
 
 
 
 
 
  Ексклузив
 

Ексклузив

 
(недвижности - трговија)
 
 
 
 
 
Електро Бојан
 

Електро Бојан

 
(апарати за домаќинство - поправки и сервиси)
 
 
 
 
 
  Хидромонтажа
 

Хидромонтажа

 
(градежни фирми и претпријатија)
 
 
 
 
 
Пироќанац
 

урбан плант еда

 
(уредување на зелени површини)
 
 
 
 
 
Ортопедија Ношпал
 

ортопедија ношпал

 
(ординација по конзервативна и оперативна ортопедија)
 
 
 
 
 
  Неодент
 

Неодент

 
(стоматолошки ординации - забари)
 
 
 
 
 
Го нет
 

Го нет

 
(телекомуникации)
 
 
 
 
 
  Артерама
 

Артерама

 
(уметнички галерии)
 
 
 
 
  Артерама
 

Панел-М

 
(градежништво)
 
 
 
 
Есаром-Мак
 

Есаром-Мак

 
(додатоци за храна)
 
 
 
 
Есаром-Мак
 

Аерус

 
(откуп, преработка и извоз на шумско овошје и шумски печурки)
 
 
 
Адвокатска канцеларија Чакаровска
 

Адвокатска канцеларија Чакаровска

 
(адвокати)
 
 
 
 
Ладрус
 

Ладрус

 
(автомобилски салон)
 
 
 
 
 
Гилас инженеринг
 

Гилас инженеринг

 
(градежни фирми и претпријатија)
 
 
 
 
 
Еурофриго
 

еурофриго габеви

 
(комори, витрини и системи за ладење)
 
 
 
 
 
Нутримедико
 

Нутримедико

 
(нутриционист)
 
 
 
 
 
Екотерм
 

екотерм

 
(нисконапонско електрично подно греење)
 
 
 
 
 
Сарај медикал
 

Сарај медикал

 
(поликлиника)
 
 
 
 
 
Д-р Доневска Паца
 

д-р доневска паца

 
(специјалистичка ординација)
 
 
 
 
 
Тас Комерц
 

Тас Комерц

 
хартија и галантерија од хартија
 
 
 
 
 
Бега Метал
 

Бега Метал

 
(лим и лимени производи)
 
 
 
 
 
Донгу аг
 

Донгу аг

 
(градежни фирми и претпријатија)
 
 
 
 
 
Бане Аир - Сервис термо кинг
 

Бане Аир - Сервис термо кинг

 
(греење и климатизација)
 
 
 
 
 
Нино Пласт
 

Нино Пласт

 
(ролетни - производство)
 
 
 
 
 
ЕВРО БИТ
 

Евро Бит

 
(менувачници)
 
 
 
 
 
Транслог
 

Транслог

 
(транспорт и логистика)
 
 
 
 
 
Аква бренд
 

Аква бренд

 
(филтри за вода)
 
 
 
 
 
Лукс керамика
 

Лукс керамика

 
(плочки и опрема за бањи)
 
 
 
 
 
Феротерм
 

Феротерм

 
(греење)
 
 
 
 
 
Бодор Македонија
 

Бодор Македонија

 
(ласерски машини)
 
 
 
 
 
Д-р Марија Караниколова
 

Д-р Марија Караниколова

 
(стоматолошка ординација)
 
 
 
 
 
Села
 

Села

 
(адвокатско друштво)
 
 
 
 
 
Станбен управител
 

Станбен управител

 
(станбени и деловни објекти-управување)
 
 
 
 
 
М КОНСАЛТИНГ
 

М Консалтинг

 
(сметководствени агенции и услуги)
 
 
 
 
 
Лазарев сметководство
 

Лазарев сметководство

 
(сметководствена агенција)
 
 
 
 
 
Пироќанац
 

исток мермер

 
(обработка на мермер)
 
 
 
 
 
Mirror gallery
 

Mirror gallery

 
(рачни изработки)
 
 
 
 
 
Г8 брашнара
 

Г8 брашнара

 
(мелница за брашно)
 
 
 
 
 
Ар-Ди
 

Ар-Ди

 
(автошкола)
 
 
 
 
 
Хидромак 2000
 

хидромак 2000

 
(керамика за купатило, санитарии и аксесоари)
 
 
 
 
 
Мак-нова
 

Мак-нова

 
(бебешка опрема)
 
 
 
 
 
Зетов
 

Зетов

 
(автомобилски сервис)
 
 
 
 
 
Виктор Божиновски
 

Виктор Божиновски

 
(адвокат)
 
 
 
 
Вис обезбедување
 

Вис обезбедување

 
(агенциja за обезбедување на лица и имоти, сигурносни системи и опрема)
 
 
 
 
АиФ компани
 

АиФ Компани

 
(градежна фирма)
 
 
 
 
 
EKOPLAST96
 

ekoplast96

 
(пвц-столарија)
 
 
 
 
 
Dmw Design
 

Dmw Design

 
(мебел - изработка по порачка)
 
 
 
 
 
Виа инженеринг
 

Виа Инжинеринг

 
(градежна фирма)
 
 
 
 
 
Лепенец
 

ЛЕПЕНЕЦ

 
(градежништво, фасади)
 
 
 
 
 
МИКПРОМ
 

микпром

 
(рачен алат)
 
 
 
 
 
Роломонт
 

Роломонт

 
(пвц и алуминиумска столарија)
 
 
 
 
 
Рајски дом
 

Рајски дом

 
(погребална агенција)
 
 
 
 
 
Мрежа на социјални претпријатија
 

Мрежа на социјални претпријатија

 
 
 
 
Енергомонт
 

Енергомонт

 
(градежништво)
 
 
 
 
Елја градба
 

Елја градба

 
(изнајмување на кранови)
 
 
 
 
 
FIS-KOM
 

Fis-Kom

 
(дрво за огрев)
 
 
 
 
 
Сеф
 

Сеф

 
(производство на врати)
 
 
 
 
 
Трендлине
 

Трендлине

 
(изработка на базени)
 
 
 
 
 
Марка мар
 

Марка мар

 
(сметководствена агенција)
 
 
 
 
 
Дент арт
 

Дент арт

 
(стоматолошка ординација)
 
 
 
 
 
Бивест
 

Бивест

 
(сметководствена агенција)
 
 
 
 
 
Кока Такс&Акаунтинг
 

Кока Такс&Акаунтинг

 
(сметководствена агенција)
 
 
 
 
 
Феро Транс
 

Феро Транс

 
(камен - трговија)
 
 
 
 
 
Про Консилио
 

Про Консилио

 
(сметководствена агенција)
 
 
 
 
 
Метамедико
 

Метамедико

 
(едукативен центар)
 
 
 
 
 
Еко метал 16
 

Еко метал 16

 
(рециклирање - метал)
 
 
 
 
 
Д-р Милошевиќ
 

Д-р Милошевиќ

 
(стоматолошка ординација)
 
 
 
 
 
МАК базен
 

МАК базен

 
(изведба на базени)
 
 
 
 
 
Бролинс
 

Бролинс

 
(осигурително друштво)
 
 
 
 
 
Англиски клуб
 

Англиски клуб

 
(училиште за странски јазици)
 
 
 
 
Супер сат опрема
 

Супер сат опрема

 
(сателитски системи и опрема)
 
 
 
 
Ionic Care Macedonia
 

Ionic Care Macedonia

 
(прочистувачи на воздух)
 
 
 
 
 
Комфорт дентал
 

Комфорт дентал

 
(стоматолошка ординација)
 
 
 
 
 
Циглар инг
 

Циглар инг

 
(бехатон производи)
 
 
 
 
 
Сам Са
 

Сам Са

 
(завеси)
 
 
 
 
 
МЗТ ИРИ заштита
 

МЗТ ИРИ заштита

 
(хтз - ппз опрема)
 
 
 
 
 
Марбо коса
 

Марбо коса

 
(здравје и убавина)
 
 
 
 
 
 
Р3 контакт центар
 

Р3 контакт центар

 
(контакт центар)
 
 
 
 
 
Феникс 2000
 

Фенико 2000

 
(метални производи - производство и трговија)
 
 
 
 
 
Зинг
 

Зинг

 
(ресторан)
 
 
 
 
 
Канон автоматик
 

Канон автоматик

 
(врати - производство)
 
 
 
 
 
Арди
 

Арди

 
(салон за мебел)
 
 
 
 
 
ДДМ инженеринг
 

ДДМ инженеринг

 
(градежништво)
 
 
 
 
 
Д-р Антовска
 

Д-р Антовска

 
(стоматолошка ординација)
 
 
 
 
 
Кај Злате Пролет
 

Кај Злате Пролет

 
(ресторан)
 
 
 
 
 
Шарм
 

Шарм

 
(козметички салон)
 
 
 
 
 
РБИ компани
 

РБИ компани

 
(врати - производство)
 
 
 
 
 
Розен слатки
 

Розен слатки

 
(производство на слатки)
 
 
 
 
 
Гелас
 

Гелас

 
(сметководствена агенција)
 
 
 
 
 
30-ти Март
 

30-ти Март

 
(метални производи - производство и трговија)
 
 
 
 
 
Екстра тим
 

Екстра тим

 
(сметководствени услуги)
 
 
 
 
 
 
Металопластика Стојчевски
 

Металопластика Стојчевски

 
(метал - обработка)
 
 
 
 
 
 
Дент ТХалиа
 

Дент Тхалиа

 
(стоматолошка ординација)
 
 
 
 
 
Сити оптикс
 

Сити оптикс

 
(оптика)
 
 
 
 
 
СДИ плакари
 

СДИ плакари

 
(мебел - изработка)
 
 
 
 
 
Прочистувачи Идеал
 

Прочистувачи Идеал

 
(прочистувачи на воздух)
 
 
 
 
 
Ботонекс
 

Ботонекс

 
(модни додатоци)
 
 
 
 
 
Лингванет
 

Лингванет

 
(судски преведувачи)
 
 
 
 
 
Варса Транс
 

Варса Транс

 
(влечна служба)
 
 
 
 
 
Довере
 

Довере

 
(друштво за вештачење)
 
 
 
 
Ангела-Алфа
 

Имбе гипс

 
(градежништво)
 
 
 
Ангела-Алфа
 

Емарк Македонија

 
(филтрација на вода и воздух)
 
 
 
Milmark inzenering
 

Милмарк инженеринг

 
(климатизација)
 
 
 
R&B Bau
 

R&B BAU

 
(градежништво)
 
 
 
Адвокатска канцеларија Рисковски
 

Адвокатска канцеларија Рисковски

 
(земјоделска механизација)
 
 
 
Ангела-Алфа
 

Магарт студио

 
(уметничка галерија)
 
 
 
Ангела-Алфа
 

Матива

 
(производство на етикети)
 
 
 
Spektrum
 

Spectrum service

 
(сервис за автомобили)
 
 
 
Ангела-Алфа
 

Империјал

 
(рамови за очила)
 
 
 
Ангела-Алфа
 

 

Evro bit

 
(менувачница)
 
 
 
Енса гипс
 

Енса гипс

 
(градежништво)
 
 
 
 
Ангела-Алфа
 

Ангела-Алфа

 
(земјоделска механизација)
 
 
 
 
Еко пласт 96
 

Еко пласт 96

 
(PVC врати и прозорци)