Пакети

 
 
 
 
 

Избери пакет што најмногу одговара на твојот бизнис

 
 
 

start

 
Пакет Start - InOne.mk
 

€180

 
+ ддв, годишно
 
За онлајн промоција на мали бизниси: веб страна + Google промоција + рекламирање на Facebook
 
+ 100€ + ддв, годишно – модул за продажба
(e-commerce)
 
 
 
 
 
 

Professional

 
Пакет Professional - InOne.mk
 

€360

 
+ ддв, годишно
 
За бизниси со напреден онлајн маркетинг: продажна веб страна + Google промоција + рекламирање на сите социјални мрежи + CRM + онлајн резервации/понуди + техничка поддршка
 
+ 100€ + ддв, годишно – модул за продажба
(e-commerce)
 
 
 
 
 
 
 

premium

 
Пакет Premium - InOne.mk
 

€540

 
+ ддв, годишно
 
Целосни услуги за онлајн промоција и продажба: сите можности за онлајн рекламирање + детална техничка поддршка
 
+ 100€ + ддв, годишно – модул за продажба
(e-commerce)
 
 
 
 
 
 
 
Функционалност START PROFESSIONAL PREMIUM
Веб страна со вклучен дизајн
респонзивна и SEO оптимизирана
1
страница
5
страници
10
страници
Ажурирање на веб страната
5 часа
годишно

10 часа годишно
Доделен акаунт менаџер
Галерија со фотографии 10 фотографии 20
фотографии
50 фотографии
Видео 1 видео 5 видеа
Ефекти во приказ
(слајдери, анимации & Parallax)
Google мапа од локација 1 мапа 1 мапа 2 мапи
"Before-You-Go" pop-up
Купони за промоција
Call to action / Engagement buttons
‘Јави се’, ‘Јавете ми се’, 'Контакт форма’, ‘Остави порака’, ‘Закажи термин’
Календар 1
календар
3
календари
неограничени календари
CRM за менаџирање на контакти до 200 контакти до 500
контакти
неограничен број на контакти
Сопствен емаил маркетинг 200 пораки месечно 1000 пораки месечно 5000 пораки месечно
Обука и техничка поддршка
Емаил поддршка
во работно време (8-16 ч.)

+ телефонска поддршка

+ телефонска поддршка
Преглед на перформанси
панел со клучни индикатори за перформансите (KPIs)
Бесплатна андроид апликација
+ 100€ + ддв, годишно – модул за продажба (E-COMMERCE)
Производи 5 50 500