Веб + социјални мрежи =
рецепт за успешен онлајн бизнис!

Придружете ни се на ексклузивен, БЕСПЛАТЕН вебинар на 29 Мај 2024 година во 14 часот онлајн, на платформата Zoom, и откријте ги тајните на успешниот онлајн бизнис!

Обезбедете го вашето место на вебинарот

Дали сте сопственик на приватен бизнис во потрага по докажани тактики што можете веднаш да ги користите за да го подобрите вашето онлајн присуство? Дали ја разбирате важноста на вашата веб страница како ваш клучен капитал во дигиталниот свет?
Ако вашиот одговор е да, нашиот претстоен вебинар е совршен за вас!

Ќе ви покажеме како да ги претворите вашите профили на социјални мрежи – Facebook и Instagram, во моќни алатки за зголемување на продажбата. За време на бесплатниот вебинар, од прва рака ќе научите како модерната веб страница може да стане клучна предност на вашиот бизнис пред конкуренцијата.

Обезбедете го вашето место на вебинарот

Стратегии за зголемување на продажбата

Како да ја изградите вашата веб страница за да ги максимизирате приходите.

Оптимизација на трошоците за рекламирање

Ефикасно управување со рекламите на Facebook и Instagram за намалување на трошоците и зголемување на повратот на инвестицијата - ROI.

Создавање атрактивна содржина

Совети од нашите експерти за тоа како да го привлечете и задржите вниманието на вашата целна публика,

Активност на социјалните медиуми

Како да се зголеми ангажманот и лојалноста на клиентите преку ефективни стратегии за социјалните медиуми.

Нашите предавачи

Нашите предавачи се водечки експерти за дигитален маркетинг и веб дизајн, подготвени да го споделат своето знаење и искуство. Ќе имате и можност за поставување директни прашања и добивање конкретни одговори кои ќе ви помогнат веднаш да го примените наученото.

Ивана Сараѓинова

од InOne

Тим лидер на одделот за производство на веб страни во Р3 Инфомедиа, со портфолио од над 350 изработени веб страни

Ивица Пениќ

од Grow up academy

Со 15 годишно искуство во реализирање на онлајн кампањи и работа со водечки фирми од Македонија и регионот

Обезбедете го вашето место на вебинарот

Формулар

Бесплатно, но бесценето. Без трошоци за учество, но со потенцијал значително да го зголемите вашиот приход.
Регистрирајте се сега и обезбедете го вашето место на вебинарот што ќе го промени начинот на водење на вашиот онлајн бизнис.

Бесплатно

На Zoom платформата

Среда 29-ти мај, во 14:00

+389 70 393 004

Достапни секој ден од

08:00 – 17:00

Адреса:  Партизански одреди 42/2, Скопје, Северна Македонија

Е-маил:  contact@inone.mk