Што добиваш со INONE?

 
 
Веб страна - InOne.mk
 
 

Современа ВЕБ СТРАНА

 
50% од потрошувачите користат интернет за да најдат производи - ве наоѓаат ли и вас?

 
Добијте најсовремена веб страна:
 • Со дизајн прилагоден на вашиот бизнис и потреби
 • Респонзивна на смарт телефони и таблети
 • Со вклучен хостинг - потребен ви е само домејн
 • Безбедена и мошне лесна за менување на сите содржини
 
 
 
 
 

Висок Google ранг (SEO) + Google My Business

 
Видливоста на Google е основна за повеќе посети на веб сајтот и потрошувачи - бидете пред конкурентите!

 
Напредниот SEO системот ви обезбедува:
 • Висок ранг на резултати на Google пребарувања
 • Промоција на вашата фирма и производи преку Google My Business
 • Автоматска синхронизација за максимални резултати при рангирање
 • Брзо вчитување на веб сајтот
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

РЕКЛАМИРАЊЕ ПРЕКУ СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

 
Над 1 милион Македонци се “на” Facebook - имајте максимални резултати од промоцијата кон нив!

 
Унапредете ја промоцијата на социјалните мрежи преку:
 • Интегрирање на содржините на веб страната со страните на Facebook, LinkedIn и Twitter
 • Автоматизирани промени на информациите на сите страни
 • Лесно и брзо следење на ефектите од промотивните кампањи
 
 
 
 
 

Директен и емаил маркетинг (CRM)

 
Бидете секогаш и секаде поврзани со сите ваши клиенти

 
Со CRM системот управувате со контактите од потрошувачите:
 • Сите барања за понуди и прашања преку емаил, веб или Facebook ги следите на една апликација
 • Сите контакт информации се систематизирани на едно место
 • Лесно реализирате емаил кампањи директно кон сите или одделни сегменти - брзо и автоматизирано
 
 
 
Директен и емаил маркетинг, CRM
 
 
 
 
 
 
Онлајн продавница
 
 
 

Онлајн продавница

 
Интернет продажбата постојано расте – отвори ја и ти твојата онлајн продавница!

 
Избери ги опциите за зголемена продажба што одговараат на твојот бизнис:
 • Онлајн каталог на производи или услуги, со автоматизирани нарачки;
 • Онлајн резервации и барање/праќање на понуди, преку веб/Facebook страна;
 • CRM (менаџмент на клиенти) за продажни активности и промоции;
 • E-commerce систем- онлајн нарачки, плаќање и следење на достава.