Повеќе купувачи и поголема продажба за твојот бизнис?

 
 
 
 
 

INONE - твојот дигитален партнер

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ШТО Е INONE

 
InOne е комплетно решение кое обединува дигитални маркетинг услуги неопходни за современо работење и продажба. Ви овозможува поуспешно онлајн претставување и промоција, повеќе купувачи, и поголема продажба и продуктивност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што добиваш со INONE?

 
 
 
 
Современа веб страна
 
 
 
 
 
 
Висок Google ранг (SEO)
+ Google My Business
 
 
 
 
 
 
Рекламирање преку
социјални мрежи
 
 
 
 
 
 
Директен и емаил
маркетинг (CRM)
 
 
 
 
 
 
Онлајн резервации,
понуди и продажба
 
 
 
 
 
 
 

Нашите клиенти за нас

 
 
 
 
 

ПАКЕТИ

 

Избери што најмногу одговара на твојот бизнис

 
 
 

start

 
 

€180

 
+ ддв, годишно
 
За онлајн промоција на мали бизниси: веб страна + Google промоција + рекламирање на Facebook
 
 
 
 
 
 

Professional

 
 

€360

 
+ ддв, годишно
 
За бизниси со напреден онлајн маркетинг: продажна веб страна + Google промоција + рекламирање на сите социјални мрежи + CRM + онлајн резервации/понуди + техничка поддршка
 
 
 
 
 
 
 

premium

 
 

€540

 
+ ддв, годишно
 
Целосни услуги за онлајн промоција и продажба: сите можности за онлајн рекламирање + систем за продажба (e-commerce) + детална техничка поддршка
 
 
 
 
 
 
 
 

Добивај новости од ИнОне!

 
Остави ја твојата email адреса: