КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ И СОВРЕМЕНА ПРОДАЖБА

 
 
 
 
Клауд
софтвер
 
 
 
 
 
 
Респонсивен
дизајн
 
 
 
 
 
Интеграција со
социјални медиуми
 
 
 
 
Онлајн
промоција
 
 
 
 
CRМ
Клиент менаџер
 
 
 
 
 
 

ШТО Е INONE?

 
InOne е комплетно решение кое обединува дигитални маркетинг услуги неопходни за современо работење и продажба. Ви овозможува поуспешно онлајн претставување и промоција, конверзија од посетители во клиенти, и поголема продажба и продуктивност.

 
 
InOne е клауд софтвер со кој самите организирате онлајн маркетинг, добивате повеќе нови купувачи, ги задржувате постојните и ги поттикнувате на повторно купување.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ВЕБ СТРАНА СО РЕСПОНСИВЕН ДИЗАЈН

 
Прилагодена за сите уреди (десктоп, таблет и мобилни телефони) и оптимизирана за водечките интернет пребарувачи (Google, Bing, итн.).

 
Претставете го вашиот бизнис, производи и услуги кон голем пазар - 76% од населението во Македонија користи интернет и социјални медиуми, а 58% од нив, смарт телефони.
 
 
 
 
 

ПРОМОЦИЈА ПРЕКУ СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

 
Содржината на вашата веб страна е интегрирана со вашиот профил на социјални медиуми – Facebook (услов е да имате 2.000 фанови) и Twitter.

 
Содржините на сите ваши дигитални медиуми се менаџираат и уредуваат од едно место.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

СИСТЕМ ЗА ОНЛАЈН МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБА

 
За стекнување на нови купувачи и зголемена продажба.

 
Организирајте ги рекламните кампањи и продажни акции со директен email маркетинг и социјалните медиуми. Доставете ги вашите понуди до клиентите и добијте ги нарачките и резервациите онлајн.
 
 
 
 
 

CRM (Customer Relationship Management) систем

 
Задржете ги постоечките клиенти и поттикнете ги на повторно купување.

 
Добијте систем за систематизирање, сегментирање и анализа на вашите клиенти- CRM (Customer Relationship Management). Комуницирајте континуирано со клинетите преку промоција на посебни понуди за одделни сегменти или посебни поволности за лојалност (попусти, награди и сл.).
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
ИнОне пакети
 
Изберете го пакетот што најмногу одговара за Вашата компанија
 
 
STARTER
 
Веб страна
со респонсивен дизајн 1 страница
 

 
1 галерија (10 фотографии)
1 Google мапа од локација
 

 
Call to action / Engagement buttons
(‘Јави се’, ‘Јавете ми се’,
‘Контакт форма’, ‘Остави порака’, ‘Закажи термин’)
 

 
1 Календар за резервација на состаноци
 

 
CRM за менаџирање на контакти
(до 200 контакти)
 

 
Сопствен емаил маркетинг
(200 пораки месечно)
 

 
Обука и техничка поддршка
Воведна обука за користење
Email поддршка во работно време (8-16 ч.)
 

 
Преглед на перформанси
Панел со клучни индикатори за перформансиte (KPIs)
 

 
Дополнителен бенефит
Бесплатна Android апликација
 
 
 
BASIC
 
Веб страна
со респонсивен дизајн 5 страници
 

 
1 галерија (20 фотографии)
1 видео (обезбедено од клиентот)
Eфекти во приказ
(слајдери, менување на страници, анимации & parallax)
1 Google мапа од локација
 

 
Call to Action-Engagement buttons
(‘Јави се’, ‘Јавете ми се’,
‘Контакт форма’, ‘Остави порака’, ‘Закажи термин’)
"Before-You-Go" pop-up
Kупони за промоција
 

 
3 календари за резервација на состаноци
 

 
CRM за менаџирање на контакти
(до 500 контакти)
 

 
Сопствен email маркетинг
(1,000 пораки месечно)
 

 
Обука и техничка поддршка
Напредна обука за користење
Email и телефонска поддршка
во работно време (8-16 ч.)
Ажурирање на веб страната,
еднаш во годината
Доделен Account manager
 

 
Преглед на перформанси
Панел со клучни индикатори за перформансиte (KPIs)
 

 
Дополнителен бенефит
Бесплатна Android апликација
 
 
 
ADVANCED
 
Веб страна
со респонсивен дизајн 10 страници
 

 
3 галерии (50 фотографии)
5 видеа (обезбедени од клиентот)
Eфекти во приказ
(слајдери, менување на страници, анимации & parallax)
2 Google мапи од локација
 

 
Call to Action-Engagement buttons
(‘Јави се’, ‘Јавете ми се’,
‘Контакт форма’, ‘Остави порака’, ‘Закажи термин’)
2 х "Before-You-Go" pop-up
Kупони за промоција
 

 
Календари за резервација на состаноци со неограничен број ресурси
 

 
CRM за менаџирање на контакти
(неограничен број на контакти)
 

 
Сопствен email маркетинг
(5.000 пораки месечно)
 

 
Обука и техничка поддршка
Напредна обука за користење
Email и телефонска поддршка
во работно време (8-16 ч.)
Ажурирање на веб страната,
4 пати во годината
Доделен Account manager
 

 
Преглед на перформанси
Панел со клучни индикатори за перформансиte (KPIs)
 

 
Дополнителен бенефит
Бесплатна Android апликација