Што е Google My Business (GMB)?Google My Business (GMB) е бесплатна алатка креирана од Google за да им помогне на бизнисите да добијат подобри резултати од пребарувањето на овој водечки пребарувач во светски рамки, но и во Македонија. Со самото тоа, и да обезбедат повеќе купувачи и поголема ...