Ionic Care е бренд на производи што сè повеќе ни се потребни- прочистувачи на воздух. Кои се карактеристиките што го прават единствен на нашиот пазар? Ionic CARE Triton X6 е чешки број 1 прочистувач на воздух кој повеќе од 10 години успешно се користи не само во домовите, туку и во градинки, ...