Ограничувањата кои настапија на сцена поради корона вирусот го забрзаа процесот на прилагодување кон технологијата. Она што во нормални времиња би траело со години, се случи за само неколку месеци.Вонреднита состојба повлече трансформации во технологискиот развој на општеството, па така многу луѓе ...