Блог

 
 
 
 

InOne блог

4 начини да добиете повеќе позитивни оценки од клиентите преку вашите социјални медиуми

Share on Facebook
Tweet
Не е тајна дека поголемиот дел од нашите социјални интеракции веќе се онлајн. Но, она што можеби е изненадувачки е колку довербата на купувачите е поврзана со онлајн оценките. Огромни 79% од потрошувачите им веруваат на онлајн оценките исто како и на традиционалната усна препорака од пријателите ...
Прочитај повеќе......

Мини водич за дигитален маркетинг кога паѓаат социјални мрежи

Share on Facebook
Tweet
Социјални медиуми
Што е ваше, а што не е ваше на интернет?Социјалните медиуми се можеби најпривлечното нешто што му се случило на маркетингот во последните 10-тина години. Тие отворија целосно нови врати од можности кои традиционалните медиуми не можеа ни да сонуваат да ги отворат, им дадоа глас на сите учесници во ...
Прочитај повеќе......

Промовирај се на 4 најважни социјални мрежи од едно место, со само неколку клика

Share on Facebook
Tweet
За почеток, еден факт: вашиот бизнис треба да е присутен на социјални медиуми. Во современото работење тоа станува неопходно, и за мала локална продавница и за голема национална компанија. Со огромен степен на користење (скоро сите што се “на” интернет), социјалните мрежи едноставно не може да ги ...
Прочитај повеќе......

5 начини за подобрување на резултатите од вашата бизнис страница на Facebook

Share on Facebook
Tweet
Дали сакате да ги подобрите резултатите од вашата бизнис страница на Facebook?Мислите ли дека содржината што ја постирате на вашата бизнис страница на Facebook е доволно оптимизирана?Во овoј блог, ќе ви покажам 5 начини за подобрување на резултатите од вашата бизнис страница на Facebook?1.Користите ...
Прочитај повеќе......

Зошто се плашиме од нашите клиенти?

Share on Facebook
Tweet
Постојат многу бизниси, па дури и маркетинг агенции кои не се подготвени да започнат со работа на социјални медиуми. Едноставно не комуницираат со своите клиенти.Основната причина е стравот е дека ќе има некакви си “лоши реакции” од нивните клиенти, со што би се  оштетил бизнисот и брендот???Секако,...
Прочитај повеќе......

Како да правиме успешни кампањи на Facebook и други социјални медиуми

Share on Facebook
Tweet
Во денешниот пренаселен дигитален свет многу социјални мрежи го намалуваат досегот на органски содржини прикажани на корисниците. Додека борбата за внимание на корисниците станува сѐ пожестока, пазарот наметнува да започнеме да развиваме стратегии за социјални медиуми фокусирани првенствено на ...
Прочитај повеќе......