Колку пати сте тргнале до некоја продавница или ресторан и сте наченкале затворена врата и ливче - н е сме на одмор. Дали се чувствувавте убаво? А дали ги известивте вашите клиенти и како да имате секогаш win-win ситуација и за Вас и за вашите клиенти, во сезона на одмори и скратено рабоно време,...