И услужните бизниси се дел од дигиталната трансформација. И тие треба да продаваат преку своја веб страна.Адвокат, забар, фризер, козметичар, јога студио, училиште за странски јазици, грумер, градинар, молер, веб дизајнер, сервисер за клима, ролетар, хигиеничар....Реалност е дека интернет ...