Блог

 
 
 
 

InOne блог

7 знаци дека на вашата веб страна и треба генерален ремонт или ви треба нова страна

Share on Facebook
Tweet
Познато Ви е дека веб странате е број 1 за Вашиот маркетинг на Интернет, но се повеќе и на останатите, традиционални канали. Станува неопходна инвестиција – исто како што мора да платите фирмарина или сметководител. Без неа, порано или подоцна ве очекуваат големи пречки во достигнување на ...
Прочитај повеќе......

5 совети за успех на вашата веб странa

Share on Facebook
Tweet
Веројатно најидеален пристап за да се направи добра и успешна веб страна е да размислите за секоја страна како различна, посебна единица која треба да генерира приход. Вашата веб страна треба да е читлива и занимлива. Додека во нејзината основа мора да има „предлог или копче за повик на акција“ кој ...
Прочитај повеќе......