Блог

 
 
 
 

InOne блог

Зошто е потребен Out of Office емаил?

Share on Facebook
Tweet
Ако сакате успех во својата кариера, или зачувување на вашиот бизнис доколку работите сам, важно е да бидете професионални и релевантни во секое време - дури и кога ќе одите на одмор. Секој заслужува одмор. Ако имате добра рамнотежа во работата / животот, вашиот одмор треба да биде вистински одмор, ...
Прочитај повеќе......

Дали го ажуриравте работното време за време на летните одмори

Share on Facebook
Tweet
Колку пати сте тргнале до некоја продавница или ресторан и сте наченкале затворена врата и ливче - н е сме на одмор. Дали се чувствувавте убаво? А дали ги известивте вашите клиенти и како да имате секогаш win-win ситуација и за Вас и за вашите клиенти, во сезона на одмори и скратено рабоно време,...
Прочитај повеќе......

Зошто контент маркетингот е важен за вашиот бизнис

Share on Facebook
Tweet
Контент маркетингот влијае врз корисниците и потенцијалните клиенти како магнет. Тој е чудесен начин на сопствениците на мали бизниси да станат големи. Контент маркетингот е важен за бизнисот, затоа што содржината е сè што е видливо за корисниците на Интернет.Содржината е начин за сопствениците на ...
Прочитај повеќе......

Топ 5 најважни причини, зошто комуникацијата е важна во бизнисот!

Share on Facebook
Tweet
Ефикасната комуникација е многу важна во бизнисот за да се зголеми продажбата, да се обезбеди поддршка, да се претворат посетителите на веб страната во потенцијални клиенти и да ги инспирира вработените да најдат нови клиенти.Комуникацијата е важна во бизнисот за да го привлече вниманието на луѓето ...
Прочитај повеќе......