Блог

 
 
 
 

InOne блог

Дигитално образован потрошувач

Share on Facebook
Tweet
Ограничувањата кои настапија на сцена поради корона вирусот го забрзаа процесот на прилагодување кон технологијата. Она што во нормални времиња би траело со години, се случи за само неколку месеци.Вонреднита состојба повлече трансформации во технологискиот развој на општеството, па така многу луѓе ...
Прочитај повеќе......

Почни од почеток - од веб страна

Share on Facebook
Tweet
Мобилниот но и лаптопот ни се секојдневна алатка без која ретко кој може да функционира. Новите услови наметнати од кризата со COVID-19 создадоа голема итност во одлуките за изработка на веб страна за сите компании, со или без продавница. Во периодот на lockdown секој бизнис кој имаше своја веб ...
Прочитај повеќе......