Блог

 
 
 
 

InOne блог

CRM (Customer Relationship Management) или евиденција (датабаза) на клиенти

Share on Facebook
Tweet
Бизнисот кој ги познава своите купувачи е секогаш чекор пред своите конкуренти. Тука CRM-от е важна алатка бидејќи овозможува евиденција на релациите (интеракциите) меѓу постоечките и новите клиенти со вашиот бизнис. Долгорочно, создавате историја на релациите, еден вид архива, која помага во ...
Прочитај повеќе......

Менаџирање со времето на тимот

Share on Facebook
Tweet
Секој бизнис се стреми кон што подобро искористување на времето на својот тим.Сега е полесно да се менаџира тимот и времето, за бизнисот да го користи овој ресурс поефикасно и поефектно. Доколку менаџирате тим, доделете на секој член сопствен календар и соодветни услуги кои ги извршува кон ...
Прочитај повеќе......

Како да правиме успешни кампањи на Facebook и други социјални медиуми

Share on Facebook
Tweet
Во денешниот пренаселен дигитален свет многу социјални мрежи го намалуваат досегот на органски содржини прикажани на корисниците. Додека борбата за внимание на корисниците станува сѐ пожестока, пазарот наметнува да започнеме да развиваме стратегии за социјални медиуми фокусирани првенствено на ...
Прочитај повеќе......

Продуктивност на бизнисот

Share on Facebook
Tweet
Сте почуствувале како да немате доволно време во денот за се што сакате да сработите?Сте посакале поседноставно менаџирање на бизнисот за да ви остане повеќе време за овозможување на поголем број услуги кон вашите клиенти ?Водењето на бизнисот не е едноставно и лесно.Речиси никогаш се нема доволно ...
Прочитај повеќе......

Три фактори за успех во дигиталниот маркетинг!

Share on Facebook
Tweet
Без силно познавање на дигиталните маркетинг стратегии, дигиталните маркетари и продавачи не може да се поместат ниту милиметар, ниту во нивната самодоверба,  ниту во нивната фирма. Што дигиталните маркетари и продавачи треба да прават? Никој не сака да се чувствува неспособен или несигурен. Секој ...
Прочитај повеќе......

Како успешно да продаваме за време на летниот одмор

Share on Facebook
Tweet
Незнам што другите мислат  - но за мене летото е најубавиот период од годината. Можеби затоа што сè уште го поврзувам со слободата што ја чувствував како дете на летниот распуст,  целосно ослободен од училишните обврски ... Повеќето од нас го чувствуваме истото, летните месеци едноставно  не тераат ...
Прочитај повеќе......
Претходно[ Страница 2 од 2 ]