Блог

 
 
 
 

InOne блог

4 ефективни стратегии за зголемување на сообраќајот на вашата веб страна

Share on Facebook
Tweet
Ја изградивте вашата веб страна, но сега и треба сообраќај, т.е посети, или тие што веќе ги имате се премалку и сакате да ги зголемите. Посетителите кои ќе дојдат на вашата веб страна, како и секој сопственик на бизнис, сакате да ги претворите во клиенти.Веројатно сте ги слушнале поимите SEO или ...
Прочитај повеќе......

5 НАЧИНИ ДА КРЕИРАТЕ МЕЈЛИНГ ЛИСТА ЗА ВАШ NEWSLETTER

Share on Facebook
Tweet
За секој бизнис е важно да има своја листа со емаил адреси (мејлинг листа) за свој newsletter. Зошто? Бидејќи е-маил - oт бил и ќе биде основа за комуникација, тој е крал во дигиталниот маркетинг. Во директниот (е-маил) маркетинг, вие ја поседувате вашата листа со е-маил адреси и вие ја водите ...
Прочитај повеќе......