Интензивното присуство на социјалните мрежи им отвара низа придобивки на бизнисите. Социјалните медиуми овозможуваат неограничени можности за добивање на потенцијални клиенти и клучни податоци за вашите следбеници и клиенти, како и бесплатно рекламирање. Нема сомнеж дека на секој бизнис му се ...