Блог

 
 
 
 

InOne блог

Зошто email маркетингот е важен за Вашиот бизнис?

Share on Facebook
Tweet
Ако сте сопственик на мал бизнис - без оглед на индустријата - email маркетингот може да ви помогне да изградите подобри врски со клиентите и посилен бренд кој ќе ви помогне да продолжите да растете.Сопствениците на мал бизнис честопати претпоставуваат дека email маркетинг не е ефикасен за малите ...
Прочитај повеќе......

InOne - комплетно cloud решение за дигитален маркетинг

Share on Facebook
Tweet
Прочитај повеќе......

Дигиталниот маркетинг е нашата главна промоција, а со InOne нашите производи се повидливи и поконкурентни

Љубица Мишевска, Метар, дистрибутер на Ionic CARE прочистувачи на воздух

Share on Facebook
Tweet
Ionic Care е бренд на производи што сè повеќе ни се потребни- прочистувачи на воздух. Кои се карактеристиките што го прават единствен на нашиот пазар? Ionic CARE Triton X6 е чешки број 1 прочистувач на воздух кој повеќе од 10 години успешно се користи не само во домовите, туку и во градинки, ...
Прочитај повеќе......

Што е CRM и зошто тој денес е во срцето на секој бизнис!

Share on Facebook
Tweet
CRM или софтверот за одржување комуникација со клиентите денес зафаќа најголем дел од пазар на софтвер во светот, а неговиот раст не забавува. Всушност, CRM софтверите се очекува да достигнат до 80 милијарди долари приходи до 2025 година. Еден од клучните фактори зад растот на CRM е пристапноста. ...
Прочитај повеќе......