Блог

 
 
 
 

InOne блог

Зошто бизнисите треба да му веруваат на дигиталниот маркетинг?

Share on Facebook
Tweet
Кога малите бизниси започнуваат со работа, нивниот главен фокус е ако да ги добијат своите први клиенти. Тие може да започнат со традиционални форми на рекламирање, како што се печатените реклами, купони за попуст, па дури и билборди. Најчесто се сигурни дека нудат добар производ или услуга и ...
Прочитај повеќе......

Пет можности за дигитална трансформација на мали и средни бизниси

Share on Facebook
Tweet
Ако досега мислевте дека дигиталната трансформација е можна само кај големите бизниси, размислете повторно. Точно е дека постојат голем број начини на кои големите компании можат максимално да се вклучат во дигиталните иновации, но исто така е точно и дека  крајните потрошувачи се срцето на ...
Прочитај повеќе......

3 прашања кои треба да си ги поставите ако Вашиот бизнис стагнира

Share on Facebook
Tweet
Кога започнувате со бизнис секогаш целта Ви е да успеете! Сепак вистината е дека многу нови бизниси пропаѓаат. Водењето на бизнис скоро секогаш е ризичен облог, но понекогаш на патот кон успехот може да се чувствувате како да се вртите во круг и да не напредувате. Според просечните статистики, ...
Прочитај повеќе......