Блог

 
 
 
 

InOne блог

Како преку Facebook да ја промовирате Вашата веб-страница

Share on Facebook
Tweet
Facebook е најпопуларна социјална мрежа во светот со приближно 2.85 милијарди месечни активни корисници. Поради ова, Facebook претставува значителен потенцијал кој треба се искористи за вашите маркетинг цели. Но не е доволно само да привлечете следбеници на Facebook – треба да ги донесете на вашата ...
Прочитај повеќе......

Разлика помеѓу дигитален и офлајн маркетинг

Share on Facebook
Tweet
Digitalen offline marketing
Пред околу 10 години, фирмата во која работев ангажираше локална печатница за изработка на брошури. Се сеќавам на состаноците за одобрување на брошурите и надежта дека нивната содржина ќе остане доволно долго релевантна за да успееме да дистрибуираме толку голема количина. Неколку години подоцна, ...
Прочитај повеќе......