Блог

 
 
 
 

InOne блог

3 придобивки од Новогодишните и Божиќни пораки за успех на вашиот бизнис

Share on Facebook
Tweet
Декември е време кога ги порамнуваме сите сметки. Потоа ставаме линија на постигнатото и на моменти, започнуваме да ги анализираме нашите резултати за годината која изминува.Што постигнавме?Што не успеавме?Кои претходно непланирани работи ни излегоa и не ни успеаа?Ред други работи кои само Ви ги ...
Прочитај повеќе......

Како да креирате успешни празнични понуди и имате повеќе продажби ‎€‎€‎€

Share on Facebook
Tweet
Единственото значење на  последниот петок во ноември е шопинг манијата кога се случуваат големите попусти и можноста секој да може да го купи она што го сака по евтини цени, какви што не можеме да сретнеме во текот на целата година.Светски познатиот Black Friday, ден кога трговците ги намалуваат ...
Прочитај повеќе......