Со Роберт Грашкоски од Македонски Телеком разговаравме за InOne – смарт решение за онлајн маркетинг и продажбаЖивееме и работиме во дигитално време, кога бизнисите неминовно треба да се присутни во онлајн светот. Малите и средните бизниси се соочуваат со најмногу предизвици кога треба да се ...