Прашањето што постојано си го поставува сопственикот на мал бизниси е: Како да се промовирам на пазарот? Поконкретно, како да ја промовирате вашата фирма онлајн, каде што бројот на опции е навистина голем. Во исто време конкуренцијата во секој бизнис никогаш не била поголема.Да се издвоите од ...