Ако сакате успех во својата кариера, или зачувување на вашиот бизнис доколку работите сам, важно е да бидете професионални и релевантни во секое време - дури и кога ќе одите на одмор. Секој заслужува одмор. Ако имате добра рамнотежа во работата / животот, вашиот одмор треба да биде вистински одмор, ...