Oдговорот е многу едноставен: затоа што без нејзе ќе пропуштите многу можности и вашиот бизнис постојано ќе губи. Формулирањето на стратегијата за дигитален маркетинг ќе ви помогне да носите вистински одлуки при вашиот влез во арената на дигиталниот маркетинг и ќе се осигурате дека вашите напори се ...