Блог

 
 
 
 

InOne блог

Зошто ви e потребен Google Мy Business?

Сигурно знате дека интернет станува доминантен медиум за промоција на вашиот бизнис и производи. Бројот на интернет корисници е сѐ поголем и кај нас- 80% од домаќинствата или околу 1.7 миниони Македонци. Кај помладата популација овој процент е уште поголем и се приближува кон 100%.Но можеби не ...
Прочитај повеќе......

Google My Business (GMB) - Вашето ново “оружје” за поголема продажба

Што е Google My Business (GMB)?Google My Business (GMB) е бесплатна алатка креирана од Google за да им помогне на бизнисите да добијат подобри резултати од пребарувањето на овој водечки пребарувач во светски рамки, но и во Македонија. Со самото тоа, и да обезбедат повеќе купувачи и поголема ...
Прочитај повеќе......