Блог

 
 
 
 

InOne блог

Промовирај се на 4 најважни социјални мрежи од едно место, со само неколку клика

За почеток, еден факт: вашиот бизнис треба да е присутен на социјални медиуми. Во современото работење тоа станува неопходно, и за мала локална продавница и за голема национална компанија. Со огромен степен на користење (скоро сите што се “на” интернет), социјалните мрежи едноставно не може да ги ...
Прочитај повеќе......

5 начини за подобрување на резултатите од вашата бизнис страница на Facebook

Дали сакате да ги подобрите резултатите од вашата бизнис страница на Facebook?Мислите ли дека содржината што ја постирате на вашата бизнис страница на Facebook е доволно оптимизирана?Во овoј блог, ќе ви покажам 5 начини за подобрување на резултатите од вашата бизнис страница на Facebook?1.Користите ...
Прочитај повеќе......

Како до успех на Facebook ?

Ако не сте на интернет, не постоите !

Реалноста е дека вашиот бизнис мора да е присутен на интернет! А сосема сигурно веќе ви е позната важноста и влијанието на социјалните мрежи, посебно како начин да се поврзете со вашите купувачи.Во Македонија скоро сите што користат интернет се “на” социјални мрежи. На пр. над 600,000 македонци ...
Прочитај повеќе......