Традиционалниот начин на комуникација преку печатени материјали полека но сигурно исчезнува. Флаери, брошури, каталози…сега се заменети со веб страна која ја раскажува вашата приказна, го опишува вашиот бизнис, вашите производи и услуги.   
 
Навиките на луѓето се сменија, и доколку во 2021-ва сеуште немате веб страна, секој ден губите нови купувачи и нова продажба.
 
Тимот на дизајнери во Златна книга креира модерни веб страни кои се:  

  • Прилагодливи на паметни телефони
  • Со можност сами да правите измени без да ви требаат технички предзнаења и
  • Со можност да активираме ваша веб продавница.

Пишете ни на ivanas@zk.mk или да се слушнеме на 070 393 004 за прашања или консултација. Разговорот е бесплатен.