Ви треба зголемување на продажбата и подобра ефикасност на вашиот бизнис?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ШТО Е INONE?

 
InOne е комплетно решение кое обединува дигитални маркетинг услуги неопходни за современо работење и продажба. Ви овозможува поуспешно онлајн претставување и промоција, конверзија од посетители во клиенти, и поголема продажба и продуктивност. 

 
 
InOne е клауд софтвер со кој самите организирате онлајн маркетинг, добивате повеќе нови купувачи, ги задржувате постојните и ги поттикнувате на повторно купување.
 
 
 
 
 
 
 
 

што опфаќа INONE?

 
 
 
 
 

ВЕБ СТРАНА

 
50% од потрошувачите користат интернет за да најдат производи - ве наоѓаат ли и вас?

 
Добијте најсовремена веб страна:
 • Со дизајн прилагоден на вашиот бизнис и потреби
 • Респонзивна на смарт телефони и таблети
 • Со вклучен хостинг - потребен ви е само домејн
 • Безбедена и мошне лесна за менување на сите содржини
 
 
 
 
 

SEO + GOOGLE MY BUSINESS

 
Видливоста на Google е основна за повеќе посети на веб сајтот и потрошувачи - бидете пред конкурентите!

 
Напредниот SEO системот ви обезбедува:
 • Висок ранг на резултати на Google пребарувања
 • Промоција на вашата фирма и производи преку Google My Business
 • Автоматска синхронизација за максимални резултати при рангирање
 • Брзо вчитување на веб сајтот
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

РЕКЛАМИРАЊЕ ПРЕКУ СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

 
Над 1 милион Македонци се “на” Facebook - имајте максимални резултати од промоцијата кон нив!

 
Унапредете ја промоцијата на социјалните мрежи преку:
 • Интегрирање на содржините на веб страната со страните на Facebook, LinkedIn и Twitter
 • Автоматизирани промени на информациите на сите страни
 • Лесно и брзо следење на ефектите од промотивните кампањи
 
 
 
 
 

CRM И ЕМАИЛ МАРКЕТИНГ

 
Бидете секогаш и секаде поврзани со сите ваши клиенти

 
Со CRM системот управувате со контактите од потрошувачите:
 • Сите барања за понуди и прашања преку емаил, веб или Facebook ги следите на една апликација
 • Сите контакт информации се систематизирани на едно место
 • Лесно реализирате емаил кампањи директно кон сите или одделни сегменти - брзо и автоматизирано
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Онлајн резервации, понуди и продажба

 
Веќе 20% од Македонците купуваат онлајн - понудете ги и вашите производи!

 
Искористете ги сите опции за стимулирање на продажбата:
 • Резервации и автоматизирани барања за понуди онлајн, директно преку веб и Facebook страни
 • CRM (управување со контакти) за продажни активности и промоции
 • Интегрален e-commerce - онлајн нарачки и плаќање
 
 
 
 
 

ГОДИШНИ ПАКЕТИ НА УСЛУГИ

 

Изберете пакет што најмногу одговара на вашиот бизнис

 
 
 

starter

 
 

€180

 
+ ддв, годишно
 
Веб страна
CRM за менаџирање на контакти
(до 200 контакти)
Email поддршка
Бесплатна Android апликација
 
 
 
 
 
 
 
Веб страна
со респонзивен дизајн 1 страница според предефинирани темлејти
 
 
 
 
 
 
 
 
1 галерија
10 фотографии
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Google мапа од локација
 
 
 
 
 
 
 
 
Call to action / Engagement buttons
(‘Јави се’, ‘Јавете ми се’, 'Контакт форма’, ‘Остави порака’, ‘Закажи термин’)
 
 
 
 
 
 
 
 
1 календар
за резервација на состаноци
 
 
 
 
 
 
 
 
CRM за менаџирање на контакти
(до 200 контакти)
 
 
 
 
 
 
 
 
Сопствен емаил маркетинг
(200 пораки месечно)
 
 
 
 
 
 
 
 
Обука и техничка поддршка
Воведна обука за користење
 
 
 
 
 
 
 
 
Email поддршка
во работно време (8-16 ч.)
 
 
 
 
 
 
 
 
Преглед на перформанси
Панел со клучни индикатори за перформансиte (KPIs)
 
 
 
 
 
 
 
 
Бесплатна Android апликација
 
 
 
 
 
 
 
 
 

basic

 
 

€360

 
+ ддв, годишно
 
Веб страна
CRM за менаџирање на контакти
(до 500 контакти)
Email и телефонска поддршка
Бесплатна Android апликација
 
 
 
 
 
 
 
Веб страна
со респонзивен дизајн 5 страници
 
 
 
 
 
 
 
 
1 галерија
20 фотографии
 
 
 
 
 
 
 
 
1 видео
обезбедено од клиентот
 
 
 
 
 
 
 
 
Eфекти во приказ
слајдери, менување на страници, анимации & parallax
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Google мапа од локација
 
 
 
 
 
 
 
 
"Before-You-Go" pop-up
 
 
 
 
 
 
 
 
Kупони за промоција
 
 
 
 
 
 
 
 
Call to action / Engagement buttons
(‘Јави се’, ‘Јавете ми се’, 'Контакт форма’, ‘Остави порака’, ‘Закажи термин’)
 
 
 
 
 
 
 
 
3 календари
за резервација на состаноци
 
 
 
 
 
 
 
 
CRM за менаџирање на контакти
до 500 контакти
 
 
 
 
 
 
 
 
Сопствен емаил маркетинг
1000 пораки месечно
 
 
 
 
 
 
 
 
Обука и техничка поддршка
Напредна обука за користење
 
 
 
 
 
 
 
 
Email и телефонска поддршка
во работно време (8-16 ч.)
 
 
 
 
 
 
 
 
Ажурирање на веб страната
еднаш во годината
 
 
 
 
 
 
 
 
Доделен Account manager
 
 
 
 
 
 
 
 
Преглед на перформанси
Панел со клучни индикатори за перформансиte (KPIs)
 
 
 
 
 
 
 
 
Бесплатна Android апликација
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

premium

 
 

€540

 
+ ддв, годишно
 
Веб страна
CRM за менаџирање на контакти
(неограничен број на контакти)
Email и телефонска поддршка
Бесплатна Android апликација
 
 
 
 
 
 
 
Веб страна
со респонзивен дизајн 10 страници
 
 
 
 
 
 
 
 
3 галерии
50 фотографии
 
 
 
 
 
 
 
 
5 видеа
обезбедени од клиентот
 
 
 
 
 
 
 
 
Eфекти во приказ
слајдери, менување на страници, анимации & parallax
 
 
 
 
 
 
 
 
2 Google мапи од локација
 
 
 
 
 
 
 
 
"Before-You-Go" pop-up
 
 
 
 
 
 
 
 
Kупони за промоција
 
 
 
 
 
 
 
 
Call to action / Engagement buttons
(‘Јави се’, ‘Јавете ми се’, 'Контакт форма’, ‘Остави порака’, ‘Закажи термин’)
 
 
 
 
 
 
 
 
Неограничени календари
за резервација на состаноци
 
 
 
 
 
 
 
 
CRM за менаџирање на контакти
неограничен број на контакти
 
 
 
 
 
 
 
 
Сопствен емаил маркетинг
5000 пораки месечно
 
 
 
 
 
 
 
 
Обука и техничка поддршка
Напредна обука за користење
 
 
 
 
 
 
 
 
Email и телефонска поддршка
во работно време (8-16 ч.)
 
 
 
 
 
 
 
 
Ажурирање на веб страната
4 пати во годината
 
 
 
 
 
 
 
 
Доделен Account manager
 
 
 
 
 
 
 
 
Преглед на перформанси
Панел со клучни индикатори за перформансиte (KPIs)
 
 
 
 
 
 
 
 
Бесплатна Android апликација
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изјави од задоволни клиенти

 
 
 
 
 
Добијте ги одговорите на сите ваши прашања околу InOne