Што добиваш

 
 
 
 

веб страна и Онлајн присуство

 
 
 
 
 
Денес, голем дел од потрошувачите користат интернет за да најдат производ или услуга. Го наоѓаат ли и твојот бизнис? Со InOne ги добиваш сите алатки за ефикасна интернет промоција на твојот бизнис, производи и услуги:

 • Современа и респонзивна веб страна што те издвојува од конкурентите, а твоите производи се достапни до купувачите - секогаш и секаде;

 • Олеснува менаџирање на Facebook и останати социјални мрежи преку една апликација, за промоција и постојан контакт со клиентите;

 • Висок ранг на резултати на Google пребарувања како и промоција на твојата фирма и производи преку Google My Business;

 • Едноставна и брза директна комуникација до сите твои контакти од едно место – промоции, попусти и купони на личен емаил на купувачите.
 
 
 
 

Онлајн продажба - Ecommerce

 
 
 
 
 
Интернет продажбата постојано расте – отвори ја и ти твојата онлајн продавница. InOne ти овозможува зголемена, побрза и поедноставна продажба преку:

 • Детален каталог со сите информации за твоите производи и услуги на твојата нова веб страна;

 • Онлајн резервации, барања за понуди и нарачки на веб страната или на твојот Facebook профил;

 • Централно место (една апликација) за следење на сите пораки од купувачите (на емаил, веб страна или Facebook профил) и автоматизирано праќање на понуди;

 • Целосен e-commerce систем – онлајн нарачки и плаќања на производи со само неколку клика преку интеграција со платежниот систем на Casys.
 
 
 
 

маркетинг и менаџмент на клиенти

 
 
 
 
 
Над 1 милион Македонци се “на” Facebook - имајте максимални резултати од промоцијата кон нив! Со InOne имаш повеќе време за водење на твојот бизнис и многу помали марткетинг трошоци:

 • Интегрирање на содржините на веб страната со профилите на социјалните мрежи. Со само 1 клик истовремено објавуваш на Facebook, Google My Business, Twitter и LinkedIn, ги следиш сите мрежи од едно место, итн.;

 • Со CRM (систем за менаџмент на клиенти) лесно и самостојно реализираш продажни кампањи – на пр. емаил промоција на акции и попусти до сите контакти на купувачи;

 • Користиш само една апликација за реализација на целокупниот маркетинг и анализа на резултатите, како и сите барања за понуди и прашања преку емаил, веб или Facebook - на едно место преку смарт телефон, таблет или компјутер
 
 
 
 

Глобална платформа со вклучен хостинг и поддршка

 
 
 
 
 
Технологија е развиена во Израел и успешно ја користат над 300,000 мали и средни фирми во водечки пазари во Европа, Северна Америка и Азија.

 • Хостирање, одржување, редовни надградби и подобрувања вклучени во цената;

 • Имаш целосна поддршка од InOne тимот – обуки за користење, консалтинг, помош во дизајн и постојана техничка поддршка;

 • Сето ова го добиваш по цена прифатлива за твојот бизнис и твоите потреби. Цените започнуваат од само 15 евра месечно.