Почитувани,

Изминатите 15 години посветено работиме на Вашата примарна цел – повеќе клиенти и поголема заработка за Вашиот бизнис. Во чекор со технолошките иновации Ви нудиме решенија кои најмногу одговараат на Вашите потреби: од печатената Златна книга, преку веб информаторот и апликацијата zk.mk, онлајн маркетот MarketKonekt.com и нашиот најнов производ - InOne.mk, целосно решение за дигитален маркетинг на вашиот бизнис.
 
 
 
За да ви обезбедиме
што е можно подобри
услуги, Ве молиме да ни
ги пренесете вашите
ставови и практики.
 
 
 
 
 
Со учество во анкетата, InOne.mk Ви обезбедува попуст од 10% за првата година на пакетот од наши дигитални маркетинг услуги што самите ќе го изберете.
 
Пополнувањето на прашалникот нема да Ви одземе повеќе од 5 минути. Основна цел на истражувањето е да ја анализираме употребата и прифаќањето на дигиталните технологии во бизнисот и маркетингот на домашните средни и мали компании.

Вашите одговори ќе се користат само за потребите на истражувањето - Р3 Инфомедиа / InOne.mk тимот се обврзува на доверливост на вашите податоци. Вкупните резултати од сите одговори ќе бидат споделени со сите учесници, односно ќе се објават во јавноста.