Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бакалница

 

www.bakalnica.net

(е-продавница за храна)

Бакалница е е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Professional пакет;

✔ Функционалности за блог статии;

✔ Е-commerce за услужни бизниси;