Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лице в Лице

 

www.licevlice.mk

(невладина организација)

Единственото улично списание е едно од пионерските социјални претпријатија во земјава. Постои од септември 2012 година и се продава во пет градови – Скопје, Куманово, Неготино, Струга и Битола.

Premium пакет;

✔ Функционалности за видео и подкасти;

✔ Е-commerce за услужни бизниси;