Кликни на „Прочитај повеќе“ за да дознаеш повеќе за овој вебинар и за твоја пријава за присуство. Побрзај, бројот е ограничен. Побрзај, бројот е ограничен.
Опис на вебинарот:

Датум на одржуваање: вторник, 9.7.2019
Време: 14:00 - 15:30
Место: интернет, FB настан
Линк за пријава: https://forms.gle/S7aJ1oq3W3qVoo5Y7